Egészségügyi szervezetek > Egészségvédelem - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egészségügyi szervezetek > 20 weboldal. Kategória leírása: Egészségi szervezetek honlapjai. Címek, elérhetőségek, információk.

egeszsegvedelem.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

OEP
OEP
http://www.oep.hu/

Országos Egészségbiztosítási Pénztár hivatalos honlapja.

www.oep.hu
Magyar Kórházszövetség
Magyar Kórházszövetség
http://www.korhazszovetseg.hu/

Magyar Kórházszövetség hivatalos honlapja.

www.korhazszovetseg.hu
Országos Gyógyszerészeti Intézet
Országos Gyógyszerészeti Intézet
https://www.ogyei.gov.hu/

Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet hivatalos honlapja.

www.ogyei.gov.hu
Országos Mentőszolgálat
Országos Mentőszolgálat
http://www.mentok.hu/

Országos Mentőszolgálat hivatalos honlapja.

www.mentok.hu
Magyar Orvosi Kamara
Magyar Orvosi Kamara
http://www.mok.hu/

Magyar Orvosi Kamara hivatalos honlapja.

www.mok.hu
Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Magyar Nemzeti Szívalapítvány
http://www.mnsza.hu/

Célunk a a szív-érrendszeri betegségek visszaszorítása annak érdekében, hogy az ne legyen a vezető halálok, valamint a korai rokkantság egyik fő előidézője Magyarországon.

www.mnsza.hu
Belgyógyászati szűrővizsgálatok
Belgyógyászati szűrővizsgálatok
http://www.xn--belgygyszat-q7a5u.hu

Belgyógyászati szűrőprogramunk nagy segítséget nyújt a diagnózis minél korábbi felállításához, és egyúttal a fölösleges vizsgálatok elkerüléséhez, vagy adott esetben önmagában elegendő a teljes diagnózis felállításához és a terápia elindításához. Jó kivitelezése nagy rutint és nagy rálátást igényel (akár a rendelő ajtaján éppen belépő betegről megállapítható a betegsége). Tudományos módszertan szerinti infarktus rizikószámítással kiegészítve.

www.xn--belgygyszat-q7a5u.hu
Üzemorvos.net - üzemorvosi, foglalkozás-egészségügyi szolgáltatások
Üzemorvos.net - üzemorvosi, foglalkozás-egészségügyi szolgáltatások
http://www.uzemorvos.net

Kötelező üzemorvosi, foglalkozás-egészségügyi alap és extra szolgáltatások kedvező áron, folyamatos akciókkal cégeknek, vállalkozásoknak.

www.uzemorvos.net
Adó 1% felajánlás - Gyermekmentő Alapítvány
Adó 1% felajánlás - Gyermekmentő Alapítvány
http://www.ado-1.hu/

Szeretnénk megköszönni a segítségüket, hogy a Gyermekmentő Alapítvány immár 8 éve tud segíteni a gyerekeknek és szüleiknek, az Önök adó 1% felajánlásából. Szerencsére eddig minden kérésnek eleget tudtunk tenni. Segítettünk, ha egy gyereknek orvosi felszerelésre volt szüksége és segítettünk anyagi támogatással külföldi gyógykezeléshez. Kérjük Önöket, hogy ha tehetik továbbra is támogassák alapítványunkat adójuk 1%-ával! Keressék fel weboldalunkat, ahol további információkat olvashatnak alapítványunkról és ahol megtalálják az adó 1% felajánlásával kapcsolatos összes fontos nyomtatványt és adatot.

www.ado-1.hu
Vérvétel otthon
Vérvétel otthon
http://www.vervetelotthon.hu

Vérvétel saját otthonában előre egyeztetett időpontban Fót, Dunakeszi, Mogyoród területén.

www.vervetelotthon.hu
Biorezonanciai felmérés és kezelés Budapesten
Biorezonanciai felmérés és kezelés Budapesten
http://biorezonancia-budapest.hu

Biorezonancia Budapesten!A Biorezonancia Budapest biorezonanciás kezelései egész konkrét egészségügyi, vagy függőségi problémák megszüntetésére is alkalmas, melyeket akár az állapotfelmérés alatt találtunk meg, akár kliensünk előzetes információi alapján értesültünk róla. Biorezonancia Budapesten bárkinek megfizethető áron kellemes környezetben!

biorezonancia-budapest.hu
Bohóc doktorok segítése adó 1%-al
Bohóc doktorok segítése adó 1%-al
http://bohocdoktorok.hu

A Bohócszínház Alapítvány 1996-ban alakult, azzal a céllal, hogy térítés nélkül, ajándékozással egybekötött vidám, játékos programokat szervezzen beteg, sérült gyermekek számára, országosan. A helyszínek a kórházak gyermekosztályai. Székhelye: 1149 Budapest, Handzsár u. 12. FB nyilvántartási szám: 5931. Adószám: 18153505-1-42. Az alapítvány tagjai önkéntesen végzik a feladatokat. A kórházak szakorvosainak referencia leveleiben forgalmazott sorok, a gyermekektől kapott képeslapok, a szülőktől kapott levelek igazolják a tevékenységük hasznosságát. Az adó 1% felajánlások összegét a technikai eszközök és az ajándékok megvásárlására, az üzemeltetési és szervezési költségek fedezésére fordítjuk. Minden támogatónknak a felajánlását és egyéb közreműködését köszönjük!

bohocdoktorok.hu
Fül-orr-gégészeti szakorvosi vizsgálat, proetz-kezelés
Fül-orr-gégészeti szakorvosi vizsgálat, proetz-kezelés
http://www.fullorrgegeszet.hu

Mai rohanó világunkban a légúti betegségek kialakulása és lefolyása is jelentősen megváltozott. Ebben közrejátszanak a környezeti hatások: por, szmog, allergizáló anyagok ; az életmód : városi környezet, mozgáshiány a szabadban; az immunrendszer gyengesége. Szájüregi daganatos megbetegedések, valamint gége, garattájék megelőző szűrésére elengedhetetlen vizsgálat. Allergiás megbetegedések esetén is gyakran orrpolyp, gócos mandula áll a folyamat hátterében, ennek kizárása mindenképpen javasolt e vizsgálattal.

www.fullorrgegeszet.hu
Segítsünk a rákos gyermekeknek
Segítsünk a rákos gyermekeknek
http://www.leukemias.hu/leukemia/rakos-gyermekek/

A legtöbb szülő számára kevés félelmetesebb dolog van annál, mint értesülni arról, hogy a gyermeke rákos. Amikor a szülőnek éppen saját félelmeivel és zavarával kell megküzdenie, egyúttal az a felelősség is őt terheli, hogy megértesse gyermekével, mit jelent az, hogy rákos. Oldalunkon arról olvashat, hogyan beszéljen gyermekének a betegségről, és hogyan segítheti őt a leginkább. Ön is segíthet, és támogathatja a rákos gyermekeket, az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány támogatásával!

www.leukemias.hu
SzeverMed Mozgásszervi Központ, Budapest
SzeverMed Mozgásszervi Központ, Budapest
http://www.szevermed.hu

A Szevermed Egészségügyi és Rehabilitációs Kft.-nél elérhető gyógykezelések a következők: gyógymasszázs, gyógytorna, McKenzie módszer. Gerincsérv, gerincbántalmak, hátfájás, derékfájás kezelésére specializálódtunk. Fő tevékenységünk a gerinc megbetegedések diagnosztikája, konzervatív kezelése, az esetleges műtétekre való felkészítés és utókezelés. Magánrendelőnkben kitűnően képzett szakorvosok, gyógymasszőrök, gyógytornászok dolgoznak. A gyógytorna területén is szakosodtunk. Gyógytorna módszereink között specialitásunk a McKenzie módszer. Ez a módszer a gerincproblémák speciális vizsgálati és kezelési módja. Gerincferdülés kezelése terén rendkívül hatékony gyógytornát, a Schroth módszert is alkalmazzuk.

www.szevermed.hu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
egeszsegvedelem.wyw.hu: Egészségvédelem katalógus - Egészségügyi portálok, alternatív gyógymód az egészség megőrzéséhez.
Gyűjteményünkben 538 válogatott egészségvédelem témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 538 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 8 | Linkre kattintás összesen: 21356