Egészségügyi szervezetek > 2. oldal > Egészségvédelem - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egészségügyi szervezetek > 2. oldal > 22 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Segítsünk a rákos gyermekeknek
http://www.leukemias.hu/leukemia/rakos-gyermekek/

A legtöbb szülő számára kevés félelmetesebb dolog van annál, mint értesülni arról, hogy a gyermeke rákos. Amikor a szülőnek éppen saját félelmeivel és zavarával kell megküzdenie, egyúttal az a felelősség is őt terheli, hogy megértesse gyermekével, mit jelent az, hogy rákos. Oldalunkon arról olvashat, hogyan beszéljen gyermekének a betegségről, és hogyan segítheti őt a leginkább. Ön is segíthet, és támogathatja a rákos gyermekeket, az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány támogatásával!

Segítsünk a rákos gyermekeknek
SzeverMed Mozgásszervi Központ, Budapest
http://www.szevermed.hu

A Szevermed Egészségügyi és Rehabilitációs Kft.-nél elérhető gyógykezelések a következők: gyógymasszázs, gyógytorna, McKenzie módszer. Gerincsérv, gerincbántalmak, hátfájás, derékfájás kezelésére specializálódtunk. Fő tevékenységünk a gerinc megbetegedések diagnosztikája, konzervatív kezelése, az esetleges műtétekre való felkészítés és utókezelés. Magánrendelőnkben kitűnően képzett szakorvosok, gyógymasszőrök, gyógytornászok dolgoznak. A gyógytorna területén is szakosodtunk. Gyógytorna módszereink között specialitásunk a McKenzie módszer. Ez a módszer a gerincproblémák speciális vizsgálati és kezelési módja. Gerincferdülés kezelése terén rendkívül hatékony gyógytornát, a Schroth módszert is alkalmazzuk.

SzeverMed Mozgásszervi Központ, Budapest
vizsgáló laboratórium
http://hu.wessling-group.com/hu/

A WESSLING Hungary Környezetvédelmi, Élelmiszerbiztonsági, Egészségvédelmi és Minőségügyi Szolgáltató Kft. két évtizede van jelen a magyar piacon. Tevékenységi területeink: • Környezetvédelmi vizsgálatok • Élelmiszer- és takarmány vizsgálatok • Gyógyszervizsgálatok, bioanalitika, doppingellenőrzés (WADA akkreditálása folyamatban) • Szaktanácsadás és oktatás • Kutatás-fejlesztés A Wessling Hálózat munkatársai teljes mértékben azonosulnak a vállalat működését és fejlődését meghatározó célkitűzésekkel valamint folyamatos tanulási szándék, megújulási törekvés jellemzi őket. Vállalatcsoportunk tevékenységének elsődleges célja az életminőség javítása ezért a minőség, biztonság, egészség és környezetvédelem fogalomkörére alapozzuk.

vizsgáló laboratórium
Menedzserszűrés, prevenciós szűrővizsgálatok
http://www.manager.hu

A menedzserszűrés egészségmegőrző programunk lényeges része, melynek célja, hogy a megfelelő szűrővizsgálatokkal még időben feltárjuk az egészségromlásra utaló figyelmeztető jeleket, így akár életmódváltással megelőzhető egy később már visszafordíthatatlan károsodás. Az életvezetési javaslatot az összefoglaló orvosi jelentés tartalmazza, az életmód tanácsadás minden szűrőprogramunk (így a menedzserszűrés vizsgálatoknak is) és prevenciós tevékenységünk elválaszthatatlan része.

Menedzserszűrés, prevenciós szűrővizsgálatok
Allergia vizsgálat
http://www.allergiatunetei.hu

Az allergia az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezet részéről. Az ilyen anyagokat allergéneknek nevezzük, ilyenek például a pollen, állati szőrök, atka, penészspórák, különböző állatok mérgei, mikroorganizmusok, élelmiszerek, gyógyszerek, vegyszerek, nehézfémek stb.

Allergia vizsgálat
Nurse Háziápolási Szolgálat
http://haziapolas.hu

A Nurse Háziápolási Szolgálat betegek és idősek profi, szakszerű és kedves gondozására szakosodott.

Nurse Háziápolási Szolgálat
Complett Careful Kft.
http://c-care.hu/

A Complett Careful Kft. fő profilja az idősek ápolása. Nálunk biztonságban tudhatja szeretteit, hisz szakképzett ápolóink a nap 24 órájában vigyáznak rá. Nem kell horribilis összegeket magánklinikára költenie, válasszon minket!

Complett Careful Kft.
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
egeszsegvedelem.wyw.hu: Egészségvédelem katalógus - Egészségügyi portálok, alternatív gyógymód az egészség megőrzéséhez.
Gyűjteményünkben 447 válogatott egészségvédelem témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 447 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 7 | Linkre kattintás összesen: 18319