Gyógynövények > Egészségvédelem - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gyógynövények > 13 weboldal. Kategória leírása:

egeszsegvedelem.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Gyógynövények és hatásuk
http://gyogynovenyek.blogspot.com/

Címkék: Csalán, gyulladáscsökkentő, gyógynövén...

Gyógynövények és hatásuk
Asztma, légúti betegségek és az ausztráliai eukaliptusz inhalálás
http://rokaferenc.blogspot.com/2009/06/orr-torok-tudo-legzes-betegsegre-arom ...

A betegek beszámolója szerint az ausztráliai eucalyptus illóolaj, illetve a növény levelének illatanyaga pusztán a belégzés révén gyógyítja a légutak betegségeit, enyhíti a panaszokat. Oldja a légzés görcseit. Javítja a felszini nyálkahártyák állapotát. Tulajdonságainál fogva ajánlatos az eukaliptusz aroma inhalálása az egészséges ember számára is. Jobb közérzetet teremt. Ezért széles körben alkalmazandó minden területen, ahol a stresszoldás finom módszereit előnyben részesítik az orvosi beavatkozásokkal szemben, vagy orvosi, kórházi kezelés kiegészítésére.

Asztma, légúti betegségek és az ausztráliai eukaliptusz inhalálás
Kamila, orvosi székfű
http://www.hazipatika.com/topics/gyogynovenytar/herbs/Kamilla_orvosi_szekfu? ...

A legismertebb és legnépszerűbb gyógynövényünk"

Kamila, orvosi székfű
Mindent a zöld teáról
http://www.zoldtea.info

Minden amit a zöld teáról tudni kell. (Hatása, fajtái, fogyókúrás hatása, stb.)

Mindent a zöld teáról
Az Ojibwa indiánok teája - méregtelenítés
http://meregtelenitotea.hu/?p=11

Ez a webhely elsősorban a Canadian Essence teát mutatja be, amely lényege a méregtelenítés és, hogy miért fontos az a szervezetünknek. Érdekes cikkek és információk arról, hogy mit tartalmaz a Canadian Essence tea, hogy mire jó, kik azok az Ojibwa indiánok, a teájukról és magáról a méregtelenítésről olvashatunk.

Az Ojibwa indiánok teája - méregtelenítés
Galagonya az egészségért
http://www.galagonya.com

Ha egészsége fontos Önnek, tudja meg honlapunkról, hogyan tehetne érte többet a lehető legtermészetesebb módon! Egy bogyós gyümölcs, a galagonya napi étrendjébe illesztésével olyan egészségügyi problémákat előzhet meg ill. kezelhet, mint a magas vérnyomás, a túlsúly vagy a pangásos szívelégtelenség.

Galagonya az egészségért
Kerti kakukkfû
http://www.vital.hu/themes/alter/bio5.htm

A kerti kakukkfû pompás illata és íze miatt széles körben használt fûszernövény.

Kerti kakukkfû
Búzafűlé
http://www.reformgyogyasz.com

Egészségmegőrzés és teljes körű búzafűlé szaktanácsadás Önnek és családjának! Vállalkozásom nem csupán a búzafűlé készítményünk forgalmazásából, képviseletéből áll. Honlapom segítségével széles körben ismertetem a nagyközönséggel a búzafű és a búzafűlé jótékony erejét, a gyógyászati alkalmazásában betöltött fontos szerepét mint kiegészítő terápiás megoldás. Emellett további alternatív utakra mutatok rá. Másik fontos célom, hogy az emberek figyelmét felhívjam a gyógyszeripar térhódításának veszélyeire, a meggondolatlan gyógyszerfogyasztás, illetve a profit vezérelte gyógyszerajánlások hosszú távú negatív hatásaira.

Búzafűlé
Egészségmegőrzés gyógynövényekkel
http://www.alelekillata.hu/ujdonsagok/hazi-szerek-influenza-ellen-1

Erősítse meg immunrendszerét gyógynövényekkel, melyet Ön is elkészíthet magának otthonában. Kattintson a linkre és megtudja, melyik gyógynövény milyen hatással van a szervezetére

Egészségmegőrzés gyógynövényekkel
Stevia
http://www.steviaedesito.hu/

A Stevia egy Paraguayban és Brazília déli részén őshonos növény, édes ízéért felelős hatóanyaga a ma ismert legerősebb édesítőszer. A dél-amerikai őslakosok által Khaa Jee-nek (Édes levél) nevezett növény a köztudatba Stevia (Stevia rebaudiana bertoni) néven vonult be. A paraguay-i Guarani indiánok az őserdőben gyűjtött növényt évszázadok óta használták édesítésre, étvágycsillapításra, bőrbetegségek (dermatitis, eczema, seborrhoea) ellen és vágási sebek gyógyítására is, mert gyorsan hat, különösebb forradási heg nélkül, de előszeretettel rágták a levelét pusztán édes íze miatt is.

Stevia
Minden amit a steviáról tudni lehet
http://www.stevianoveny.hu/

Itt a legfrissebb hírek olvashatók a Steviával kapcsolatosan nemzetközileg, és cikkek a témával kapcsolatban. Ilyen: A stevia legalizálása az USA-ban-2008, FDA versus Stevita Co., Sütés-főzés steviával, A sztíviáról, A cukorbetegségről című cikkek. Összességében sok érdekes információ található itt a steviáról.

Minden amit a steviáról tudni lehet
Curcuma
http://www.kurkuma.hu

Lépjünk ki a konyhából és ismerjük meg fantasztikus egyéb tulajdonságait is a kurkumának, hiszen Kínától Thaiföldig rengeteg helyen használják a népi gyógyászatban. Elsősorban emésztésre ható és vértisztító, fiatalító szer, de adják láz, fertőzések, ízületi panaszok és májbetegségek ellen is. Látogasson el oldalunkra és tudjon meg még többet erről a csodálatos növényről, győzze le a betegségeket Ön is, természetesen!

Curcuma
Máriatövis magörlemény
http://mariatovis.bolt.hu

A máriatövis magörlemény a természet legerősebb májvédője. Gyógynövényként az egyik legfontosabb szervünk működésének támogatására már évszázadok óta használják a népi orvoslásban. A máriatövis örlemény méregtelenítő és májtisztító hatását fő összetevőinek, a szilimarinnak és a szilibininnek köszönhetjük, melyek antioxidánsként javítják a májfunkciót. Segítségükkel a már fennálló betegségek tüneteit is enyhíthetjük és a májsejtek regenerálásával közelebb kerülhetünk a gyógyuláshoz is. A máriatövis kivonat alkalmazása természetes módja a szervezet méregtelenítésének és a májjal kapcsolatos betegségek kezelésének.

Máriatövis magörlemény
Hirdetések
Oldal leírása
egeszsegvedelem.wyw.hu: Egészségvédelem katalógus - Egészségügyi portálok, alternatív gyógymód az egészség megőrzéséhez.
Gyűjteményünkben 473 válogatott egészségvédelem témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 473 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 7 | Linkre kattintás összesen: 19007