Lelkisegély > Egészségvédelem - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Lelkisegély > 12 weboldal. Kategória leírása: Lelkisegély, öngyilkosságok megelőzése, krízisben levő hívók hívásainak fogadása. Lelki segélyszolgálatok honlapjai.

egeszsegvedelem.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Depresszió kezelés és pánik betegség, szexuális problémák
http://www.mentalkozpont.hu/

Szexuális problémák és pánik betegség, depresszió kezelés és pszichológia, pszichiáter. Budapesti Mentálhigién Intézet.

Depresszió kezelés és pánik betegség, szexuális problémák
Info: Lelkisegély- szolgálatok
http://est.hu/cikk/31788/lelkisegely-szolgalatok

Info: Lelkisegély- szolgálatok telefonszámai.

Info: Lelkisegély- szolgálatok
M-M Vonal-Gyermek és Ifjúsági Telefonos Lelkisegély Szolgálat
http://www.mikulasbirodalom.hu/comm/telefon.htm

M-M Vonal-Gyermek és Ifjúsági Telefonos Lelkisegély Szolgálat honlapja.

M-M Vonal-Gyermek és Ifjúsági Telefonos Lelkisegély Szolgálat
Kék Vonal
http://www.kek-vonal.hu/

Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány honlapja.

Kék Vonal
Lelkisegély levélben
http://www.lelkiposta.hu/

Szakképzett mentálhigiénés segítők válaszolnak a hozzánk fordulók leveleire. A segítség-kérők adatait titokban tartjuk, vallási és politikai kérdésekben nem foglalunk állást.

Lelkisegély levélben
online pszichológiai tanácsadás
http://www.pszichofeszek.hu/onlinepszichologiaitanacsadas.html

Az online pszichológiai tanácsadás lehetőséget nyújt abban, hogy gyors segítséget kapjunk, ha életünkben elakadást tapasztalunk, a gyerekneveléssel kapcsolatos kérdésekben elbizonytalanodunk, vagy éppen valamilyen krízishelyzetbe kerülünk. A tanácsadás az interneten, skype-on való kapcsolatfelvétellel történik. A személyes kontaktust webkamera használata segíti elő. A tanácsadási alkalmak (az élő terápiás szitációhoz hasonlóan 50 percesek és előzetes időpontegyeztetést igényelnek.) Azoknak ajánljuk, akik lakhelyük, munkájuk vagy egyéb okok miatt nem tudnak rendszeresen elutazni a terápiás alkalmakra.

online pszichológiai tanácsadás
Ifjúsági Lelki Elsősegély
http://www.ifjusagi-lelkisegely.hu/

Ifjúsági Lelkisegély - Ingyenesen hívható hétköznapokon 17-21 óra között az ország egész területéről vezetékes- és mobiltelefonról. Hívd, ha segítségre van szükséged!

Ifjúsági Lelki Elsősegély
Szarvas B. Eszter pszichológus
http://www.szbe.eu/

A mai rohanó világban sokszor épp családunkra, gyermekeinkre, önmagunkra marad a legkevesebb időnk. A fokozott munkatempó mellett a felmerülő problémák és a már régóta minket gyötrő gondok megoldására nehéz elegendő időt és figyelmet fordítani. Így a felgyülemlett feszültségek, megoldatlan problémák végül enyhébb vagy akár komolyabb tüneteket okozhatnak. Időpont egyeztetés: (30) 237-9847

Szarvas B. Eszter pszichológus
Mediáció - Sándor Piroska
http://www.mediatortanacsado.hu/

www.mediatortanacsadas.hu - Kérjen profi segítséget Sándor Piroska mediátor tanácsadótól, hogy rendezhesse (ex)partnerével vitás ügyeit, konfliktusait.

Mediáció - Sándor Piroska
Pszichologusbudapest.eu
http://pszichologusbudapest.eu

Általános igazságok és önsegítő klisék helyett valódi kapcsolat. Egyrendszeres időpont, egy hely és két ember. Ez kell a Feldmár-féleRadikális terápiához. A közvetlen kapcsolat élménye. Önmagunkmegélése szerepek, ítéletek nélkül. Ez indítja be a változást, ez aszabadság felé vezető út első lépése.Jó közérzetet, a változást vagy a boldogságot nem lehet akarni. Nemlehet elérni, de meg kell teremteni minden feltételt, hogy magátólmegjelenhessen. Ennél többet senki nem tehet magáért.

Pszichologusbudapest.eu
Lelki és testi gyorssegélyszolgálat
http://testlelekgyorssegely.gportal.hu

Pedagógusi pályán szerezett pszichológiai tudásom és élettapasztalatom alapján célom a magányos illetve társas magányban élők problémáiban,örömeiben, gondjaiban segítséget nyújtani, hogy megértésre találjanak és teljes, harmonikus életet élhessenek Ha önnek sincs akivel őszintén beszélgethetne, tanácsot kérhetne vagy csak jól esne megosztani lelki titkait egy megértő emberrel,írjon. Őszintén válaszolok minden kérdésre.

Lelki és testi gyorssegélyszolgálat
Götz Gábor: transzlégzés, önismeret, gyógyulás
http://www.fellelegzek.hu

A modern transzperszonális terápia kiegészítette a tradíciót újkori ismeretekkel, melyek így bizonyítottan segítik az embert a veszteség élmények, a lelki traumák és a negatív stresszhatások gyakorlati feldolgozásában. A holotrop tudatállapot mély önismeret, amivel bizonyítottan kifinomultabb érzékelést kapunk önmagunkhoz és egy egyetemes tudáshoz, akár spirituális élményeknek is teret engedve. A transzperszonális terápiákkal a benned rejlő feszültségektől, hiedelemrendszerektől élmény szinten megszabadulhatsz. A testedben és a lelkedben lévő feszültségeket megélheted, szabadon kifejezheted, így felszabadíthatod a benned lévő kreatív teremtő erőt, a szeretetet. Az új pozitív energiákat az életed jobbá fordítására használhatod.

Götz Gábor: transzlégzés, önismeret, gyógyulás
Hirdetések
Oldal leírása
egeszsegvedelem.wyw.hu: Egészségvédelem katalógus - Egészségügyi portálok, alternatív gyógymód az egészség megőrzéséhez.
Gyűjteményünkben 449 válogatott egészségvédelem témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 449 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 7 | Linkre kattintás összesen: 18330