Szűrőállomások > Egészségvédelem - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szűrőállomások > 9 weboldal. Kategória leírása: Szűrőállomások honlapjai, elérhetőségei, szűrőállomásokkal foglalkozó cikkek.

Tipp

Kórházak Magyarországon
http://korhaz.wyw.hu/

Kórház, magánklinika, rendelő. Kórházak Budapesten és vidéken, ill. megyék szerinti bontásban. Katalógusok, Keresők, adatbázisok. Gyermekkórház Budapesten, Gyermekkórház vidéken. Magánklinika Budapesten, Magánklinika vidéken. Kórháztechnika.

Kórházak Magyarországon

egeszsegvedelem.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
A nőgyógyászati rákszűrés
http://www.vital.hu/themes/sick/filter2.htm

A női nemi szervek harmadik leggyakoribb rosszindulatú megbetegedése a méhnyakrák.

A nőgyógyászati rákszűrés
Budai Egészségközpont
http://www.bhc.hu/magan/szurovizsgalatok/

Szűrővizsgálati protokolljainkat a magyar és a nemzetközi ajánlások figyelembe vételével, a Budai Egészségközpont 8 éves szűrővizsgálati tapasztalata alapján állítottuk össze és folyamatosan fejlesztjük.

Budai Egészségközpont
Ételintolerancia vizsgálat
http://etel-intolerancia.hu/

Ételintolerancia vizsgálat országosan az Endomedix Diagnosztika központokban. Ételintolerancia gyors teszt 46 fajta élelmiszerre, illetve alapanyagra, ételintolerancia gépi diagnosztika több, mint 200 fajta élelmiszerre és alapanyagra mutatja ki betegséget. A betegséget sokan összekeverik az ételallergiával, azonban a kettő koránt sem azonos.

Ételintolerancia vizsgálat
Vérvétel, szűrővizsgálatok - Corden labor
http://www.corden.hu

Cégünk 2004-ben kezdte meg működését, kezdetben tanácsadással foglakozott. A tanácsadási tevékenység befejezése után a cég a felgyűlt tapasztalatait saját laboratóriumok működtetésében kamatoztatta. Az első laboratóriumot 2006. január 1-től kezdtük működtetni Körmenden, a laboratóriumi hálózatunk azóta folyamatosan növekszik, jelenleg 10 helyszínen 11 laboratóriumot, illetve vérvételi helyet működtetünk. Laboratóriumaink az alábbi minták kémiai, illetve mikrobiológiai feldolgozását végzi: vér, vizelet, köpet, testnedvekből különféle kenetek és tenyésztések. A jól kiépített mintaszállító hálózatunknak köszönhetően az ország egész területéről vannak megrendelőink.

Vérvétel, szűrővizsgálatok - Corden labor
Med-Aesthetica nőgyógyászati szűrések
http://www.medaesthetica.hu/nogyogyaszat/

Betegségre utaló jeltől függetlenül is javasolt az évenkénti nőgyógyászati szűrés, hiszen a nők körében a második leggyakoribb daganattípus, a kezdetben tünetmentes méhnyakrák, évenkénti szűréssel megelőzhető. Emellett, ha gyermekvállalás előtt állsz vagy ha a számodra legmegfelelőbb fogamzásgátlási módszert keresed, egyéb nőgyógyászati problémád van, fordulj bizalommal nőgyógyász szakorvosunkhoz. Ha az elmúlt egy évben nem voltál nőgyógyászati rákszűrésen, vagy nőgyógyászati problémára gyanakszol, javasoljuk, kérj időpontot nőgyógyász szakemberünkhöz.

Med-Aesthetica nőgyógyászati szűrések
Vérvétel akár azonnal is, beutaló és sorban állás nélkül
http://centrumlab.hu

Egyetlen vérvétel segítségével képet kaphat szervezete állapotáról. Az évenkénti szűréssel megakadályozhatja komolyabb betegségek kialakulását.

Vérvétel akár azonnal is, beutaló és sorban állás nélkül
Képalkotó szűrőcsomagok, Diagnoscan Magyarország
http://www.diagnoscan.hu/pacienseknek/szurocsomagok/

Belgyógyászati magánrendelésünk keretén belül a Diagnoscan Dózsa György úti telephelyén menedzserszűréssel és speciális szűrőcsomagokkal várjuk pácienseinket.

Képalkotó szűrőcsomagok, Diagnoscan Magyarország
Egészség védelmére rendszeres vérvétel
http://www.worcare.hu/vervetel.html

WorCare Egészségpont jóvoltából bárki járhat rendszeres szűrővizsgálatokra, hogy egészségét hosszú ideig megőrizze. A rendszeres vérvételi is igazán fontos, továbbá különböző speciális szűrővizsgálatok: teljes vérkép átfogó laborvizsgálattal is lehetségesek az egészségközpont által, Budapest több területén.

Egészség védelmére rendszeres vérvétel
Allergia vizsgálatok Székesfehérváron és Budapesten
http://www.allergia-szoboszlaine.hu/

Szoboszlai Istvánné BSc. analítikus bemutatkozó oldala. Allergia vizsgálat Budapesten és Székesfehérváron. Éételallergia, ételintolerancia, helicobacter pylori, pollenallergia vizsgálat, lisztérzékenység kimutatása, candida, ekcéma, fogászati allergia vizsgálat, fémallergia kimutatása, illatanyag érzékenység kimutatása, élelmiszer tartósítószer, élelmiszer adalékanyakok kimutatása.

Allergia vizsgálatok Székesfehérváron és Budapesten
Hirdetések
Oldal leírása
egeszsegvedelem.wyw.hu: Egészségvédelem katalógus - Egészségügyi portálok, alternatív gyógymód az egészség megőrzéséhez.
Gyűjteményünkben 540 válogatott egészségvédelem témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 540 | Várakozó linkek: 5 | Ajánlott linkek: 8 | Linkre kattintás összesen: 21366