Szűrőállomások > Egészségvédelem - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szűrőállomások > 15 weboldal. Kategória leírása: Szűrőállomások honlapjai, elérhetőségei, szűrőállomásokkal foglalkozó cikkek.

Tipp

Kórházak Magyarországon
http://korhaz.wyw.hu/

Kórház, magánklinika, rendelő. Kórházak Budapesten és vidéken, ill. megyék szerinti bontásban. Katalógusok, Keresők, adatbázisok. Gyermekkórház Budapesten, Gyermekkórház vidéken. Magánklinika Budapesten, Magánklinika vidéken. Kórháztechnika.

Kórházak Magyarországon

egeszsegvedelem.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Bőrrák jelei, tünetei - rosszindulatú bőrelváltozások eltávolítása
http://www.arsmedica.hu/borrakok-borrak-jelei-tunetei-rosszindulatu-borelval ...

Bőrelváltozások, amelyekre fokozottan kell figyelni, mert rosszindulatúvá válhatnak: A rosszindulatú daganatok kialakulását gyakran megelőzi a bőr vagy a nyálkahártya egy többé-kevésbé jól meghatározott klinikai állapota, amelyet rákmegelőző állapotnak nevezünk. Az idült bőrgyulladások, heges területek, némelyik anyajegy és faggyúmirigy ciszta szintén szakorvosi ellenőrzést és kezelést igényel.

Bőrrák jelei, tünetei - rosszindulatú bőrelváltozások eltávolítása
A nőgyógyászati rákszűrés
http://www.vital.hu/themes/sick/filter2.htm

A női nemi szervek harmadik leggyakoribb rosszindulatú megbetegedése a méhnyakrák.

A nőgyógyászati rákszűrés
Szívbetegségek szűrése
http://www.yamamoto.hu/index.php?menuid=mh_0&itemid=ch_3&contentid=cch_3

Szívének aktuális állapotát korszerű, 3 dimenziós szívképelemzéssel felmérjük és rendellenesség esetén javaslatot teszünk a gyógymód.

Szívbetegségek szűrése
Budai Egészségközpont
http://www.bhc.hu/magan/szurovizsgalatok/

Szűrővizsgálati protokolljainkat a magyar és a nemzetközi ajánlások figyelembe vételével, a Budai Egészségközpont 8 éves szűrővizsgálati tapasztalata alapján állítottuk össze és folyamatosan fejlesztjük.

Budai Egészségközpont
Vastagbélrák szűrés - CT kolonográfia
http://vastagbelrak.hu

Rohanó világunkban a vastagbélrák a tüdőrákot követően a második leggyakoribb halált okozó daganat. Előfordulása Európában, a fejlett nyugati típusú társadalmakban az elmúlt 30 évben folyamatosan emelkedik. A virtuális kolonoszkópia nagy előnye az endoszkóppal szemben, hogy alkalmas a vastagbélen kívül más hasi szervek megítélésére is. A leggyakoribb így talált eltérések meszesedések, vesekövek és ciszták, epekövek, májciszták, hasi ütőértágulatok, ortopédiai eltérések, jó vagy rosszindulatú daganatok.

Vastagbélrák szűrés - CT kolonográfia
Ételintolerancia vizsgálat
http://etel-intolerancia.hu/

Ételintolerancia vizsgálat országosan az Endomedix Diagnosztika központokban. Ételintolerancia gyors teszt 46 fajta élelmiszerre, illetve alapanyagra, ételintolerancia gépi diagnosztika több, mint 200 fajta élelmiszerre és alapanyagra mutatja ki betegséget. A betegséget sokan összekeverik az ételallergiával, azonban a kettő koránt sem azonos.

Ételintolerancia vizsgálat
Vastagbéltükrözés altatásban
http://vastagbeltukrozes-altatasban.hu/

A vastagbéldaganat egy alattomos betegség, gyakorta akár tíz évig eltarthat, amíg kifejlődik és ezen időszak alatt semmilyen tünetet nem produkál. Felismerése után azonban már nagyon gyorsan halálhoz vezethet. A vastagbél vizsgálatának eljárása a vastagbéltükrözés altatásban is elvégezhető, így nem okoz fájdalmat a betegnek.

Vastagbéltükrözés altatásban
Vérvétel, szűrővizsgálatok - Corden labor
http://www.corden.hu

Cégünk 2004-ben kezdte meg működését, kezdetben tanácsadással foglakozott. A tanácsadási tevékenység befejezése után a cég a felgyűlt tapasztalatait saját laboratóriumok működtetésében kamatoztatta. Az első laboratóriumot 2006. január 1-től kezdtük működtetni Körmenden, a laboratóriumi hálózatunk azóta folyamatosan növekszik, jelenleg 10 helyszínen 11 laboratóriumot, illetve vérvételi helyet működtetünk. Laboratóriumaink az alábbi minták kémiai, illetve mikrobiológiai feldolgozását végzi: vér, vizelet, köpet, testnedvekből különféle kenetek és tenyésztések. A jól kiépített mintaszállító hálózatunknak köszönhetően az ország egész területéről vannak megrendelőink.

Vérvétel, szűrővizsgálatok - Corden labor
Med-Aesthetica nőgyógyászati szűrések
http://www.medaesthetica.hu/nogyogyaszat/

Betegségre utaló jeltől függetlenül is javasolt az évenkénti nőgyógyászati szűrés, hiszen a nők körében a második leggyakoribb daganattípus, a kezdetben tünetmentes méhnyakrák, évenkénti szűréssel megelőzhető. Emellett, ha gyermekvállalás előtt állsz vagy ha a számodra legmegfelelőbb fogamzásgátlási módszert keresed, egyéb nőgyógyászati problémád van, fordulj bizalommal nőgyógyász szakorvosunkhoz. Ha az elmúlt egy évben nem voltál nőgyógyászati rákszűrésen, vagy nőgyógyászati problémára gyanakszol, javasoljuk, kérj időpontot nőgyógyász szakemberünkhöz.

Med-Aesthetica nőgyógyászati szűrések
Vérvétel akár azonnal is, beutaló és sorban állás nélkül
http://centrumlab.hu

Egyetlen vérvétel segítségével képet kaphat szervezete állapotáról. Az évenkénti szűréssel megakadályozhatja komolyabb betegségek kialakulását.

Vérvétel akár azonnal is, beutaló és sorban állás nélkül
Bőrgyógyász
http://borgyogyaszatdebrecen.hu

Weboldalunkon a debreceni bőrgyógyászati rendelésről tájékozódhat, mely hatékony segítséget jelenthet a bőrproblémák kezelése esetén. A bőrgyógyászat mellett az allergológia Debrecen, és a nemigyógyászat Debrecen városában megtalálható. Válassza az Ön számára leginkább megfelelő debreceni szakellátást! A kellemetlen bőrbetegségekkel, megelőzéssel, már kialakult betegséggel, illetve tünettel forduljon Debrecenben található bőrgyógyászati rendelőnkhöz! A kezelésekről, a legmodernebb eljárások alkalmazásáról is bővebben olvashat a weblapon. Akár akut, akár krónikus problémáról van szó, létezik hatékony és gyors megoldás a panaszokra! A bőrgyógyászat Debrecen, emellett az allergológia Debrecen, és a nemigyógyászat Debrecen területén könnyen elérhető. Várom rendelőmben, ne halogassa a problémát, hanem tegyen a gyógyulásért, és az egészségéért minél hamarabb!

Bőrgyógyász
Képalkotó szűrőcsomagok, Diagnoscan Magyarország
http://www.diagnoscan.hu/pacienseknek/szurocsomagok/

Belgyógyászati magánrendelésünk keretén belül a Diagnoscan Dózsa György úti telephelyén menedzserszűréssel és speciális szűrőcsomagokkal várjuk pácienseinket.

Képalkotó szűrőcsomagok, Diagnoscan Magyarország
Allergia vizsgálatok Székesfehérváron és Budapesten
http://www.allergia-szoboszlaine.hu/

Szoboszlai Istvánné BSc. analítikus bemutatkozó oldala. Allergia vizsgálat Budapesten és Székesfehérváron. Éételallergia, ételintolerancia, helicobacter pylori, pollenallergia vizsgálat, lisztérzékenység kimutatása, candida, ekcéma, fogászati allergia vizsgálat, fémallergia kimutatása, illatanyag érzékenység kimutatása, élelmiszer tartósítószer, élelmiszer adalékanyakok kimutatása.

Allergia vizsgálatok Székesfehérváron és Budapesten
Vérvétel sorbanállás nélkül
https://maganvervetel.hu/

Foglaljon online időpontot Budapesten vagy Dunaújvárosban vérvételre. Beutaló és sorbanállás nélkül kaphat teljes vérképet, végezhet el laborvizsgálatot. Nálunk nem kell az eredményekért külön visszajönni, hiszen emailben mindent elküldünk a páciens által megadott címre.

Vérvétel sorbanállás nélkül
Menedzserszűrés Csomagok Budapesten
http://menedzserszures.com

Az egészség megőrzése szempontjából a legfontosabb fázis a megelőzés, hiszen a legjobb, ha egy betegségnek esélyt sem adunk kialakulni. Szűrővizsgálatokkal kombinálva az egészséges életmódot lehetünk a legbiztosabbak, hogy mindent megtettünk annak érdekében, hogy elkerüljünk a veszélyeket, felkészítsük a szervezetünket, immunrendszerünket a támadásokra, illetve idejében észrevegyük, ha valami mégis elromlott. A menedzserszűrés több olyan problémát is meg tud oldani, illetve meg tud előzni, ami összefüggésben lehet személyiségünkkel, vagy a stresszel, vagy egyéb problémákkal. Legyen szó munkahelyről, vagy épp magánéleti dolgokról, mindkét esetben érdemes elmenni egyre.

Menedzserszűrés Csomagok Budapesten
Hirdetések
Oldal leírása
egeszsegvedelem.wyw.hu: Egészségvédelem katalógus - Egészségügyi portálok, alternatív gyógymód az egészség megőrzéséhez.
Gyűjteményünkben 473 válogatott egészségvédelem témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 473 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 7 | Linkre kattintás összesen: 19007