Szűrőállomások > Egészségvédelem - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szűrőállomások > 9 weboldal. Kategória leírása: Szűrőállomások honlapjai, elérhetőségei, szűrőállomásokkal foglalkozó cikkek.

Tipp

Kórházak Magyarországon
Kórházak Magyarországon
http://korhaz.wyw.hu/

Kórház, magánklinika, rendelő. Kórházak Budapesten és vidéken, ill. megyék szerinti bontásban. Katalógusok, Keresők, adatbázisok. Gyermekkórház Budapesten, Gyermekkórház vidéken. Magánklinika Budapesten, Magánklinika vidéken. Kórháztechnika.

korhaz.wyw.hu

egeszsegvedelem.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

A nőgyógyászati rákszűrés
A nőgyógyászati rákszűrés
http://www.vital.hu/themes/sick/filter2.htm

A női nemi szervek harmadik leggyakoribb rosszindulatú megbetegedése a méhnyakrák.

www.vital.hu
Budai Egészségközpont
Budai Egészségközpont
http://www.bhc.hu/magan/szurovizsgalatok/

Szűrővizsgálati protokolljainkat a magyar és a nemzetközi ajánlások figyelembe vételével, a Budai Egészségközpont 8 éves szűrővizsgálati tapasztalata alapján állítottuk össze és folyamatosan fejlesztjük.

www.bhc.hu
Ételintolerancia vizsgálat
Ételintolerancia vizsgálat
http://etel-intolerancia.hu/

Ételintolerancia vizsgálat országosan az Endomedix Diagnosztika központokban. Ételintolerancia gyors teszt 46 fajta élelmiszerre, illetve alapanyagra, ételintolerancia gépi diagnosztika több, mint 200 fajta élelmiszerre és alapanyagra mutatja ki betegséget. A betegséget sokan összekeverik az ételallergiával, azonban a kettő koránt sem azonos.

etel-intolerancia.hu
Vérvétel, szűrővizsgálatok - Corden labor
Vérvétel, szűrővizsgálatok - Corden labor
http://www.corden.hu

Cégünk 2004-ben kezdte meg működését, kezdetben tanácsadással foglakozott. A tanácsadási tevékenység befejezése után a cég a felgyűlt tapasztalatait saját laboratóriumok működtetésében kamatoztatta. Az első laboratóriumot 2006. január 1-től kezdtük működtetni Körmenden, a laboratóriumi hálózatunk azóta folyamatosan növekszik, jelenleg 10 helyszínen 11 laboratóriumot, illetve vérvételi helyet működtetünk. Laboratóriumaink az alábbi minták kémiai, illetve mikrobiológiai feldolgozását végzi: vér, vizelet, köpet, testnedvekből különféle kenetek és tenyésztések. A jól kiépített mintaszállító hálózatunknak köszönhetően az ország egész területéről vannak megrendelőink.

www.corden.hu
Med-Aesthetica nőgyógyászati szűrések
Med-Aesthetica nőgyógyászati szűrések
http://www.medaesthetica.hu/nogyogyaszat/

Betegségre utaló jeltől függetlenül is javasolt az évenkénti nőgyógyászati szűrés, hiszen a nők körében a második leggyakoribb daganattípus, a kezdetben tünetmentes méhnyakrák, évenkénti szűréssel megelőzhető. Emellett, ha gyermekvállalás előtt állsz vagy ha a számodra legmegfelelőbb fogamzásgátlási módszert keresed, egyéb nőgyógyászati problémád van, fordulj bizalommal nőgyógyász szakorvosunkhoz. Ha az elmúlt egy évben nem voltál nőgyógyászati rákszűrésen, vagy nőgyógyászati problémára gyanakszol, javasoljuk, kérj időpontot nőgyógyász szakemberünkhöz.

www.medaesthetica.hu
Vérvétel akár azonnal is, beutaló és sorban állás nélkül
Vérvétel akár azonnal is, beutaló és sorban állás nélkül
http://centrumlab.hu

Egyetlen vérvétel segítségével képet kaphat szervezete állapotáról. Az évenkénti szűréssel megakadályozhatja komolyabb betegségek kialakulását.

centrumlab.hu
Képalkotó szűrőcsomagok, Diagnoscan Magyarország
Képalkotó szűrőcsomagok, Diagnoscan Magyarország
http://www.diagnoscan.hu/pacienseknek/szurocsomagok/

Belgyógyászati magánrendelésünk keretén belül a Diagnoscan Dózsa György úti telephelyén menedzserszűréssel és speciális szűrőcsomagokkal várjuk pácienseinket.

www.diagnoscan.hu
Egészség védelmére rendszeres vérvétel
Egészség védelmére rendszeres vérvétel
http://www.worcare.hu/vervetel.html

WorCare Egészségpont jóvoltából bárki járhat rendszeres szűrővizsgálatokra, hogy egészségét hosszú ideig megőrizze. A rendszeres vérvételi is igazán fontos, továbbá különböző speciális szűrővizsgálatok: teljes vérkép átfogó laborvizsgálattal is lehetségesek az egészségközpont által, Budapest több területén.

www.worcare.hu
Allergia vizsgálatok Székesfehérváron és Budapesten
Allergia vizsgálatok Székesfehérváron és Budapesten
http://www.allergia-szoboszlaine.hu/

Szoboszlai Istvánné BSc. analítikus bemutatkozó oldala. Allergia vizsgálat Budapesten és Székesfehérváron. Éételallergia, ételintolerancia, helicobacter pylori, pollenallergia vizsgálat, lisztérzékenység kimutatása, candida, ekcéma, fogászati allergia vizsgálat, fémallergia kimutatása, illatanyag érzékenység kimutatása, élelmiszer tartósítószer, élelmiszer adalékanyakok kimutatása.

www.allergia-szoboszlaine.hu
Oldal leírása
egeszsegvedelem.wyw.hu: Egészségvédelem katalógus - Egészségügyi portálok, alternatív gyógymód az egészség megőrzéséhez.
Gyűjteményünkben 538 válogatott egészségvédelem témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 538 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 8 | Linkre kattintás összesen: 21356