Top 40 legtöbb szavazattal rendelkező link > Egészségvédelem - wyw.hu

Szponzorált linkek
Budakeszi, Erzsébet Szanatórium
http://retronom.hu/?q=node/2069

A Budakeszi, Erzsébet Szanatórium honlapja.

Budakeszi, Erzsébet Szanatórium
Dr. Markert Turbo Diéta központ!
http://www.turbodieta.hu/

Dr. Markert Turbo Diéta központ! - Gyors fogyás könnyedén. Fogyókúrás programok személyre szabva – Turbó diéta A túlsúlyos emberek számos nehézséggel szembesülnek mindennapjaik során. Már a normális életvitel is fáradtságos problémát jelent számukra. Ezenkívül klinikailag bizonyított, hogy gyakoribbak a következő betegségek kialakulása is.

Dr. Markert Turbo Diéta központ!
Ifjúsági Lelki Elsősegély
http://www.ifjusagi-lelkisegely.hu/

Ifjúsági Lelkisegély - Ingyenesen hívható hétköznapokon 17-21 óra között az ország egész területéről vezetékes- és mobiltelefonról. Hívd, ha segítségre van szükséged!

Ifjúsági Lelki Elsősegély
Herba WebShop - Biobolt
http://www.herbawebshop.hu/

Hidegen sajtolt magolajokat, étrendkiegészítőket, teákat, olajos kivonatokat kínálunk egészségtudatos vásárlóink számára.

Herba WebShop - Biobolt
Receptek cukorbetegeknek
http://www.izletes.hu/dieta/cukorbeteg

A legjobb receptek cukorbetegeknek egy helyen. Húsételek, szárnyasok, tészták, levesek, desszertek, sütemények, vegetáriánus ételek, diétás receptek, ünnepi ételek

Receptek cukorbetegeknek
Gazdag Enikő - pszichológus, sport-, életmód tanácsadó
http://www.gazdageniko.hu/

Pszichológus vagyok, gyerekkorom óta sportolok, dolgoztam aerobic edzőként is. Emellett tanácsadó vagyok már 10 éve egy vezetési tanácsadó cégnél. Szívesen vállalok tanácsadást sport-, wellness-, életmód, pálya- és karriertervezési témákban.

Gazdag Enikő - pszichológus, sport-, életmód tanácsadó
A természetgyógyász praktikák és házi kezelés
http://rokaferenc.blogspot.com

Róka Ferenc természetgyógyász honlapja a szórakoztató ismeretterjesztés műfaját követi. Olvasmányos cikkek várják az érdeklődőt az egészség megőrzése, a természetgyógyászati kezelés, a betegségek megelőzése, a wellness, a házilagos megoldások tárgyában. Mi az oka egyes betegségek megjelenésének az alternatív medicina szerint? Hogyan tegyük magunkat ellenálló képességünk mesterévé? Milyen megoldásokat javall a komplementer medicina az orvosi terápia kiegészítésére? Mivel tehetjük erősebbé a szervezet, az immunrendszer védőbástyáit? Mik azok a házi praktikák, amelyeket eltanulhatunk a nagymamák túlélőkészletéből? Az online érdeklődésekre a szerző 24 órán belül email-ben válaszol. Derűs percek várnak az olvasóra, hisz a tanulságos és hasznos történetek maguk is élnek a mosoly, a humor gyógyító erejével. És ha a látogató kedvet kap a jó kondíció megőrzésére, időpont egyeztetésre is lehetőség nyílik a természetgyógyász masszőr weboldalán. Jó szórakozást!

A természetgyógyász praktikák és házi kezelés
Betegségeink 90%-át megisszuk! "Pasteur" Ne tegye! Igyon tiszta vizet!
http://www.viztisztitos.lapunk.hu

Egy jól megválasztott víztisztító berendezés megkönnyíti egészségünk megőrzését! Használjuk ki a tiszta víz gyógyító erejét! Egy jól megválasztott vízlágyító életminőségünket növeli! De melyiket válasszuk? Fordított ozmózis? Rengeteg RO víztisztító rendszert ajánlanak a piacon. Aktív szénszűrő? Még több kapható. UV csírátlanító? KDF zuhanyszűrő? Vízszűrők? Rengeteg információ a döntés megkönnyítésére a víztisztítás, vízlágyítás témakörében. Hogyan lehet biztonságossá tenni egy kútvizet? Vajon elég hozzá egy egyszerű víztisztító? Vagy egy komplett vízkezelő rendszer kell? Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre kap választ.

Betegségeink 90%-át megisszuk! "Pasteur" Ne tegye! Igyon tiszta vizet!
Asztma, légúti betegségek és az ausztráliai eukaliptusz inhalálás
http://rokaferenc.blogspot.com/2009/06/orr-torok-tudo-legzes-betegsegre-arom ...

A betegek beszámolója szerint az ausztráliai eucalyptus illóolaj, illetve a növény levelének illatanyaga pusztán a belégzés révén gyógyítja a légutak betegségeit, enyhíti a panaszokat. Oldja a légzés görcseit. Javítja a felszini nyálkahártyák állapotát. Tulajdonságainál fogva ajánlatos az eukaliptusz aroma inhalálása az egészséges ember számára is. Jobb közérzetet teremt. Ezért széles körben alkalmazandó minden területen, ahol a stresszoldás finom módszereit előnyben részesítik az orvosi beavatkozásokkal szemben, vagy orvosi, kórházi kezelés kiegészítésére.

Asztma, légúti betegségek és az ausztráliai eukaliptusz inhalálás
FŐNIX Kastélyszanatórium és Egészséghotel
http://www.kastelyszanatorium.hu/

Szeretné megelőzni az infarktus vagy más szív- és érrendszeri probléma kialakulását? Látogasson el a Nógrádgárdonyban található FŐNIX Kastélyszanatórium és Egészséghotelbe, ahol megmutatjuk a helyes táplálkozás, az egészséges életmód és a stressz kezelés mikéntjét. Azok számára, akik már átestek egy infarktuson, ajánljuk kardiológiai rehabilitációs programunkat, melyről bővebben a honlapunkon olvashat!

FŐNIX Kastélyszanatórium és Egészséghotel
Kézfertőtlenítő adagoló
http://haccpinfo.hu/kezfertotlenito

A betegségmegelőzés egyik legjobb módszere, ha igyekszünk kiküszöbölni, hogy baktériumok a szervezetünkbe jussanak. Egyik alapvető formája a kézmosás. Azonban olyan esetekben, ahol nem áll rendelkezésre folyó víz, kéztisztítószer, szennyvíz elvezetés, stb. ott ez nem megoldott. Ilyen hely lehet például egy büfékocsi, vagy egy fagylaltos bódé. A higiéniai kézfertőtlenítés fokozottan érvényes a kisgyerekek esetében. A megoldást egy kézfertőtlenítő adagoló berendezés beszerzése és üzemeltetése jelentheti. A berendezés nem igényli hálózati áramforrás meglétét és bármilyen megszokott kézfertőtlenítő szerrel üzemeltethető. Működése gazdaságos, mert épp csak annyi fertőtlenítőszert permetez a kezekre, amennyi elegendő a megfelelő tisztításhoz.

Kézfertőtlenítő adagoló
Kapcsolatteremtő gyógyulás Reconnective Healing. kapcsolatteremtő
http://kapcsolatteremto-gyogyitas.net

Kapcsolatteremtő gyógyulás Reconnective Healing. Kövics Marika kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta weboldala Ha rátaláltál az oldalamra szükséged van a segítségemre. Ne feledd - Egyedül nem megy! Kövics Marika kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta Telefonszám: 06/20-254-2263

Kapcsolatteremtő gyógyulás Reconnective Healing. kapcsolatteremtő
Culevit tabletta daganatos megbetegedések megszüntetésére
http://culevit.hu

Cégünk - az Immunal Kft. - a Dr. Kulcsár Gyula rákkutató biokémikus tudományos felfedezésén alapuló "Tumoros megbetegedések megelőzésére és kezelésére használható gyógyászati kompozíciók és eljárás azok előállítására" néven bejegyzett nemzetközi szabadalom tulajdonosa. A szabadalomra termékfejlesztés épült, melynek köszönhetően a Culevit® tabletta – mely speciális, gyógyászati célra szánt tápszer daganatos betegek részére – 1997 óta a betegek rendelkezésére áll. A készítmény minőségét több ezer, a tápszert rendszeres fogyasztó daganatos beteg és gyógyult beteg ismeri.

Culevit tabletta daganatos megbetegedések megszüntetésére
Naturalmax - béltisztítás és méregtelenítés
http://hu.naturalmax.eu

Úgy érzi nem tiszta belül a szervezete? Természetes, de hatásos méregtelenítő programot keres? A Naturalmax oldalon részletes információt kaphat az Enerix és a Vitalix termékekről. Segítségükkel eltávolíthatja a felesleges méreganyagokat, az egész szervezetből kiűzheti a káros parazitákat, ráadásul erősítheti az immunrendszerét is.

Naturalmax - béltisztítás és méregtelenítés
Magyar Nemzeti Szívalapítvány
http://www.mnsza.hu/

Célunk a a szív-érrendszeri betegségek visszaszorítása annak érdekében, hogy az ne legyen a vezető halálok, valamint a korai rokkantság egyik fő előidézője Magyarországon.

Magyar Nemzeti Szívalapítvány
A rák ellen
http://www.rakellen.hu/

Tudja-e, ...hogy a rákból meg lehet gyógyulni, és meg is előzhető?!

A rák ellen
PszichoFészek Pszichológiai Magánrendelő
http://www.pszichofeszek.hu

A PszichoFészek pszichológiai magánrendelő azzal a céllal jött létre, hogy az élet során felmerülő lelki problémákra komplex segítséget nyújtson. A komplexitást több módon is szem előtt tartja: gyermek és felnőtterápiás segítséget, illetve egyéni és csoportfoglalkozásokat is kínál. Mind az egyéni terápiákban, mind pedig a csoportfoglalkozásokban a módszerek széles skálájáról választhat a segítséget kereső. A rendelőben dolgozó szakemberek szemléletében elsődleges az egymással való együttműködés, amely egy adott probléma több oldalról való vizsgálatát teszi lehetővé.

PszichoFészek Pszichológiai Magánrendelő
Reha-Reuma Magánklinika
http://www.huninfo.hu/drmihola/

Reha-Reuma Magánklinika hivatalos honlapja.

Reha-Reuma Magánklinika
Szemtréner
http://www.szemtrener.hu/

Szemtréner, látásjavító szemüveg, látás, rövidlátás, távollátás.

Szemtréner
ORT-TOPÁN Bt.
http://www.ort-topan.hu/

ORT-TOPÁN Bt. hivatalos honlapja.

ORT-TOPÁN Bt.
A nőgyógyászati rákszűrés
http://www.vital.hu/themes/sick/filter2.htm

A női nemi szervek harmadik leggyakoribb rosszindulatú megbetegedése a méhnyakrák.

A nőgyógyászati rákszűrés
Táplálékkiegészítők
http://www.egeszsegfarm.hu/index.php?module=webshop&target=list&category=103 ...

Élelmiszerek Táplálékkiegészítők Gyógyhatású készítmények Piperecikkek Könyvek.

Táplálékkiegészítők
Nőgyógyászati online naptár
http://www.intima.hu/

Az oldalon ingyenes regisztrációt követően el tudod menteni menstruációs adataidat, ami alapján a rendszer automata értesítést küld számodra: mikor fog megjönni, mikor várható az ovulációd, szülésed, milyen vizsgálatokra szükséges elmenned. A site segítséget nyújt a nőgyógyászattal kapcsolatos események nyomon követésére, hasznos tartalommal szolgál minden korcsoportban tinédzser gondoktól a menopauzáig mindenkinek.

Nőgyógyászati online naptár
Állami Szanatórium Sopron
http://www.sopronigyogykozpont.hu/

Állami Szanatórium Sopron hivatalos weboldala.

Állami Szanatórium Sopron
BM Szanatórium Hévíz
http://www.bmheviz.hu/

A BM Szanatórium Hévíz hivatalos honlapja.

BM Szanatórium Hévíz
Orgon víz energetizáló és víztisztító berendezés
http://www.orgon.hu

Forrás víz tisztaságú energetizált vízet állít elő az Orogon készülék. Az Orgon víz segíti az emésztést, fokozza az ellenállóképességet, segíti a szervezet öngyógyító képességének fokozását.

Orgon víz energetizáló és víztisztító berendezés
Hévíz gyógyfürdő és Szt. András Reumakórház Kht
http://www.spaheviz.hu/

A Hévíz gyógyfürdő és Szt. András Reumakórház honlapja.

Hévíz gyógyfürdő és Szt. András Reumakórház Kht
Orosháza- Gyopárosfürdő
https://gyoparosfurdo-oroshaza.hu/

Az üdülőkörzet egy hármas tagozódású, természetes eredetű szikes tóképződmény körül épült ki.

Orosháza- Gyopárosfürdő
Cukor helyett
http://cukorhelyett.hu

Alternatív édesítő lehetőségek. Ezeket két fő kategória mentén csoportosítottuk, aszerint, hogy a szervezetnek szolgáltatnak-e energiát vagy energiamentesek. Mindkét csoporton belül kiemeltünk két édesítőt, mely véleményünk szerint megérdemli, hogy bővebben szóljunk róla, mert kiemelkedő tulajdonságokkal bír - ez a xilit és az eritritol.

Cukor helyett
Adó 1% felajánlás - Gyermekmentő Alapítvány
http://www.ado-1.hu/

Szeretnénk megköszönni a segítségüket, hogy a Gyermekmentő Alapítvány immár 8 éve tud segíteni a gyerekeknek és szüleiknek, az Önök adó 1% felajánlásából. Szerencsére eddig minden kérésnek eleget tudtunk tenni. Segítettünk, ha egy gyereknek orvosi felszerelésre volt szüksége és segítettünk anyagi támogatással külföldi gyógykezeléshez. Kérjük Önöket, hogy ha tehetik továbbra is támogassák alapítványunkat adójuk 1%-ával! Keressék fel weboldalunkat, ahol további információkat olvashatnak alapítványunkról és ahol megtalálják az adó 1% felajánlásával kapcsolatos összes fontos nyomtatványt és adatot.

Adó 1% felajánlás - Gyermekmentő Alapítvány
Rendelő
http://www.babanet.hu/faq/tergon01.php

Rendelő. Vércsoport és ellenanyag.

Rendelő
Forcapil a haj és köröm erősítő, növesztő
http://www.forcapil.hu/

Forcapil a természetes haj és köröm erősítő és növesztő kapszula és oldat.

Forcapil a haj és köröm erősítő, növesztő
Kanyaró - morbilli
http://www.pirula.net/temak/borbetegsegek/morbilli/morbilli.htm

A kanyaró egy nagyon fertőző vírusos betegség.

Kanyaró - morbilli
Gyermekbetegségek
http://www.vital.hu/themes/sick/childsick.htm

Vital » Betegségek » Gyermekbetegségek portál.

Gyermekbetegségek
Szívbetegek képes ABC-je
http://www.mek.iif.hu/porta/szint/termesz/orvostud/szivabc/html/abc.html

PROF. DR. JÁNOSI ANDRÁS: Szívbetegek képes ABC-je.

Szívbetegek képes ABC-je
Smaragd Egészségcentrum
http://www.gyogytornacentrum.hu/

Az egyik legnagyobb szolgálat, amit egy ember tehet a másikért, hogy segít neki segíteni önmagán.

Smaragd Egészségcentrum
Bárányhimlő
http://www.baranyhimlo.hu/

A honlapon összegyűjtött információk célja az is, hogy eloszlassa a bárányhimlővel kapcsolatos, máig közszájon forgó tévhiteket.

Bárányhimlő
Daganatok.hu
http://www.daganatok.hu/

Daganatok.hu. Őszintén a rákbetegségekről.

Daganatok.hu
Szívbetegségek szűrése
http://www.yamamoto.hu/index.php?menuid=mh_0&itemid=ch_3&contentid=cch_3

Szívének aktuális állapotát korszerű, 3 dimenziós szívképelemzéssel felmérjük és rendellenesség esetén javaslatot teszünk a gyógymód.

Szívbetegségek szűrése
Radiesztézia elektroszmog
http://radiesztezia.blogspot.com

Alvászavar, gyakori fejfájás, fáradékonyság, depresszió, kimerültség, levertség, migrén, gyenge immunrendszer, allergiás tünetek, magas vérnyomás, derékfájás, krónikus betegségek, daganatos problémák, gyermekkori leukémia, Gondolt-e már rá, hogy a felsorolt problémák, és sok más betegség hátterében az elektroszmog illetve a földsugárzások különböző típusai húzódhatnak meg, mint lehetséges kiváltó ok? Az oldal betekintést nyújt az egészségkárosító elektroszmog, radioaktivitás és a földsugárzások témakörében. Informál, segíséget nyújt a káros hatások felismeréséhez és megoldásokat kínál a védekezésre. Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak. Járjunk utána! Segítek, hogy nyugodtan aludjon.

Radiesztézia elektroszmog
Budakeszi, Erzsébet Szanatórium
http://retronom.hu/?q=node/2069

A Budakeszi, Erzsébet Szanatórium honlapja.

Budakeszi, Erzsébet Szanatórium
Dr. Markert Turbo Diéta központ!
http://www.turbodieta.hu/

Dr. Markert Turbo Diéta központ! - Gyors fogyás könnyedén. Fogyókúrás programok személyre szabva – Turbó diéta A túlsúlyos emberek számos nehézséggel szembesülnek mindennapjaik során. Már a normális életvitel is fáradtságos problémát jelent számukra. Ezenkívül klinikailag bizonyított, hogy gyakoribbak a következő betegségek kialakulása is.

Dr. Markert Turbo Diéta központ!
Ifjúsági Lelki Elsősegély
http://www.ifjusagi-lelkisegely.hu/

Ifjúsági Lelkisegély - Ingyenesen hívható hétköznapokon 17-21 óra között az ország egész területéről vezetékes- és mobiltelefonról. Hívd, ha segítségre van szükséged!

Ifjúsági Lelki Elsősegély
Herba WebShop - Biobolt
http://www.herbawebshop.hu/

Hidegen sajtolt magolajokat, étrendkiegészítőket, teákat, olajos kivonatokat kínálunk egészségtudatos vásárlóink számára.

Herba WebShop - Biobolt
Receptek cukorbetegeknek
http://www.izletes.hu/dieta/cukorbeteg

A legjobb receptek cukorbetegeknek egy helyen. Húsételek, szárnyasok, tészták, levesek, desszertek, sütemények, vegetáriánus ételek, diétás receptek, ünnepi ételek

Receptek cukorbetegeknek
Gazdag Enikő - pszichológus, sport-, életmód tanácsadó
http://www.gazdageniko.hu/

Pszichológus vagyok, gyerekkorom óta sportolok, dolgoztam aerobic edzőként is. Emellett tanácsadó vagyok már 10 éve egy vezetési tanácsadó cégnél. Szívesen vállalok tanácsadást sport-, wellness-, életmód, pálya- és karriertervezési témákban.

Gazdag Enikő - pszichológus, sport-, életmód tanácsadó
A természetgyógyász praktikák és házi kezelés
http://rokaferenc.blogspot.com

Róka Ferenc természetgyógyász honlapja a szórakoztató ismeretterjesztés műfaját követi. Olvasmányos cikkek várják az érdeklődőt az egészség megőrzése, a természetgyógyászati kezelés, a betegségek megelőzése, a wellness, a házilagos megoldások tárgyában. Mi az oka egyes betegségek megjelenésének az alternatív medicina szerint? Hogyan tegyük magunkat ellenálló képességünk mesterévé? Milyen megoldásokat javall a komplementer medicina az orvosi terápia kiegészítésére? Mivel tehetjük erősebbé a szervezet, az immunrendszer védőbástyáit? Mik azok a házi praktikák, amelyeket eltanulhatunk a nagymamák túlélőkészletéből? Az online érdeklődésekre a szerző 24 órán belül email-ben válaszol. Derűs percek várnak az olvasóra, hisz a tanulságos és hasznos történetek maguk is élnek a mosoly, a humor gyógyító erejével. És ha a látogató kedvet kap a jó kondíció megőrzésére, időpont egyeztetésre is lehetőség nyílik a természetgyógyász masszőr weboldalán. Jó szórakozást!

A természetgyógyász praktikák és házi kezelés
Betegségeink 90%-át megisszuk! "Pasteur" Ne tegye! Igyon tiszta vizet!
http://www.viztisztitos.lapunk.hu

Egy jól megválasztott víztisztító berendezés megkönnyíti egészségünk megőrzését! Használjuk ki a tiszta víz gyógyító erejét! Egy jól megválasztott vízlágyító életminőségünket növeli! De melyiket válasszuk? Fordított ozmózis? Rengeteg RO víztisztító rendszert ajánlanak a piacon. Aktív szénszűrő? Még több kapható. UV csírátlanító? KDF zuhanyszűrő? Vízszűrők? Rengeteg információ a döntés megkönnyítésére a víztisztítás, vízlágyítás témakörében. Hogyan lehet biztonságossá tenni egy kútvizet? Vajon elég hozzá egy egyszerű víztisztító? Vagy egy komplett vízkezelő rendszer kell? Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre kap választ.

Betegségeink 90%-át megisszuk! "Pasteur" Ne tegye! Igyon tiszta vizet!
Asztma, légúti betegségek és az ausztráliai eukaliptusz inhalálás
http://rokaferenc.blogspot.com/2009/06/orr-torok-tudo-legzes-betegsegre-arom ...

A betegek beszámolója szerint az ausztráliai eucalyptus illóolaj, illetve a növény levelének illatanyaga pusztán a belégzés révén gyógyítja a légutak betegségeit, enyhíti a panaszokat. Oldja a légzés görcseit. Javítja a felszini nyálkahártyák állapotát. Tulajdonságainál fogva ajánlatos az eukaliptusz aroma inhalálása az egészséges ember számára is. Jobb közérzetet teremt. Ezért széles körben alkalmazandó minden területen, ahol a stresszoldás finom módszereit előnyben részesítik az orvosi beavatkozásokkal szemben, vagy orvosi, kórházi kezelés kiegészítésére.

Asztma, légúti betegségek és az ausztráliai eukaliptusz inhalálás
FŐNIX Kastélyszanatórium és Egészséghotel
http://www.kastelyszanatorium.hu/

Szeretné megelőzni az infarktus vagy más szív- és érrendszeri probléma kialakulását? Látogasson el a Nógrádgárdonyban található FŐNIX Kastélyszanatórium és Egészséghotelbe, ahol megmutatjuk a helyes táplálkozás, az egészséges életmód és a stressz kezelés mikéntjét. Azok számára, akik már átestek egy infarktuson, ajánljuk kardiológiai rehabilitációs programunkat, melyről bővebben a honlapunkon olvashat!

FŐNIX Kastélyszanatórium és Egészséghotel
Kézfertőtlenítő adagoló
http://haccpinfo.hu/kezfertotlenito

A betegségmegelőzés egyik legjobb módszere, ha igyekszünk kiküszöbölni, hogy baktériumok a szervezetünkbe jussanak. Egyik alapvető formája a kézmosás. Azonban olyan esetekben, ahol nem áll rendelkezésre folyó víz, kéztisztítószer, szennyvíz elvezetés, stb. ott ez nem megoldott. Ilyen hely lehet például egy büfékocsi, vagy egy fagylaltos bódé. A higiéniai kézfertőtlenítés fokozottan érvényes a kisgyerekek esetében. A megoldást egy kézfertőtlenítő adagoló berendezés beszerzése és üzemeltetése jelentheti. A berendezés nem igényli hálózati áramforrás meglétét és bármilyen megszokott kézfertőtlenítő szerrel üzemeltethető. Működése gazdaságos, mert épp csak annyi fertőtlenítőszert permetez a kezekre, amennyi elegendő a megfelelő tisztításhoz.

Kézfertőtlenítő adagoló
Kapcsolatteremtő gyógyulás Reconnective Healing. kapcsolatteremtő
http://kapcsolatteremto-gyogyitas.net

Kapcsolatteremtő gyógyulás Reconnective Healing. Kövics Marika kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta weboldala Ha rátaláltál az oldalamra szükséged van a segítségemre. Ne feledd - Egyedül nem megy! Kövics Marika kapcsolatteremtő gyógyító terapeuta Telefonszám: 06/20-254-2263

Kapcsolatteremtő gyógyulás Reconnective Healing. kapcsolatteremtő
Culevit tabletta daganatos megbetegedések megszüntetésére
http://culevit.hu

Cégünk - az Immunal Kft. - a Dr. Kulcsár Gyula rákkutató biokémikus tudományos felfedezésén alapuló "Tumoros megbetegedések megelőzésére és kezelésére használható gyógyászati kompozíciók és eljárás azok előállítására" néven bejegyzett nemzetközi szabadalom tulajdonosa. A szabadalomra termékfejlesztés épült, melynek köszönhetően a Culevit® tabletta – mely speciális, gyógyászati célra szánt tápszer daganatos betegek részére – 1997 óta a betegek rendelkezésére áll. A készítmény minőségét több ezer, a tápszert rendszeres fogyasztó daganatos beteg és gyógyult beteg ismeri.

Culevit tabletta daganatos megbetegedések megszüntetésére
Naturalmax - béltisztítás és méregtelenítés
http://hu.naturalmax.eu

Úgy érzi nem tiszta belül a szervezete? Természetes, de hatásos méregtelenítő programot keres? A Naturalmax oldalon részletes információt kaphat az Enerix és a Vitalix termékekről. Segítségükkel eltávolíthatja a felesleges méreganyagokat, az egész szervezetből kiűzheti a káros parazitákat, ráadásul erősítheti az immunrendszerét is.

Naturalmax - béltisztítás és méregtelenítés
Magyar Nemzeti Szívalapítvány
http://www.mnsza.hu/

Célunk a a szív-érrendszeri betegségek visszaszorítása annak érdekében, hogy az ne legyen a vezető halálok, valamint a korai rokkantság egyik fő előidézője Magyarországon.

Magyar Nemzeti Szívalapítvány
A rák ellen
http://www.rakellen.hu/

Tudja-e, ...hogy a rákból meg lehet gyógyulni, és meg is előzhető?!

A rák ellen
PszichoFészek Pszichológiai Magánrendelő
http://www.pszichofeszek.hu

A PszichoFészek pszichológiai magánrendelő azzal a céllal jött létre, hogy az élet során felmerülő lelki problémákra komplex segítséget nyújtson. A komplexitást több módon is szem előtt tartja: gyermek és felnőtterápiás segítséget, illetve egyéni és csoportfoglalkozásokat is kínál. Mind az egyéni terápiákban, mind pedig a csoportfoglalkozásokban a módszerek széles skálájáról választhat a segítséget kereső. A rendelőben dolgozó szakemberek szemléletében elsődleges az egymással való együttműködés, amely egy adott probléma több oldalról való vizsgálatát teszi lehetővé.

PszichoFészek Pszichológiai Magánrendelő
Reha-Reuma Magánklinika
http://www.huninfo.hu/drmihola/

Reha-Reuma Magánklinika hivatalos honlapja.

Reha-Reuma Magánklinika
Szemtréner
http://www.szemtrener.hu/

Szemtréner, látásjavító szemüveg, látás, rövidlátás, távollátás.

Szemtréner
ORT-TOPÁN Bt.
http://www.ort-topan.hu/

ORT-TOPÁN Bt. hivatalos honlapja.

ORT-TOPÁN Bt.
A nőgyógyászati rákszűrés
http://www.vital.hu/themes/sick/filter2.htm

A női nemi szervek harmadik leggyakoribb rosszindulatú megbetegedése a méhnyakrák.

A nőgyógyászati rákszűrés
Táplálékkiegészítők
http://www.egeszsegfarm.hu/index.php?module=webshop&target=list&category=103 ...

Élelmiszerek Táplálékkiegészítők Gyógyhatású készítmények Piperecikkek Könyvek.

Táplálékkiegészítők
Nőgyógyászati online naptár
http://www.intima.hu/

Az oldalon ingyenes regisztrációt követően el tudod menteni menstruációs adataidat, ami alapján a rendszer automata értesítést küld számodra: mikor fog megjönni, mikor várható az ovulációd, szülésed, milyen vizsgálatokra szükséges elmenned. A site segítséget nyújt a nőgyógyászattal kapcsolatos események nyomon követésére, hasznos tartalommal szolgál minden korcsoportban tinédzser gondoktól a menopauzáig mindenkinek.

Nőgyógyászati online naptár
Állami Szanatórium Sopron
http://www.sopronigyogykozpont.hu/

Állami Szanatórium Sopron hivatalos weboldala.

Állami Szanatórium Sopron
BM Szanatórium Hévíz
http://www.bmheviz.hu/

A BM Szanatórium Hévíz hivatalos honlapja.

BM Szanatórium Hévíz
Orgon víz energetizáló és víztisztító berendezés
http://www.orgon.hu

Forrás víz tisztaságú energetizált vízet állít elő az Orogon készülék. Az Orgon víz segíti az emésztést, fokozza az ellenállóképességet, segíti a szervezet öngyógyító képességének fokozását.

Orgon víz energetizáló és víztisztító berendezés
Hévíz gyógyfürdő és Szt. András Reumakórház Kht
http://www.spaheviz.hu/

A Hévíz gyógyfürdő és Szt. András Reumakórház honlapja.

Hévíz gyógyfürdő és Szt. András Reumakórház Kht
Orosháza- Gyopárosfürdő
https://gyoparosfurdo-oroshaza.hu/

Az üdülőkörzet egy hármas tagozódású, természetes eredetű szikes tóképződmény körül épült ki.

Orosháza- Gyopárosfürdő
Cukor helyett
http://cukorhelyett.hu

Alternatív édesítő lehetőségek. Ezeket két fő kategória mentén csoportosítottuk, aszerint, hogy a szervezetnek szolgáltatnak-e energiát vagy energiamentesek. Mindkét csoporton belül kiemeltünk két édesítőt, mely véleményünk szerint megérdemli, hogy bővebben szóljunk róla, mert kiemelkedő tulajdonságokkal bír - ez a xilit és az eritritol.

Cukor helyett
Adó 1% felajánlás - Gyermekmentő Alapítvány
http://www.ado-1.hu/

Szeretnénk megköszönni a segítségüket, hogy a Gyermekmentő Alapítvány immár 8 éve tud segíteni a gyerekeknek és szüleiknek, az Önök adó 1% felajánlásából. Szerencsére eddig minden kérésnek eleget tudtunk tenni. Segítettünk, ha egy gyereknek orvosi felszerelésre volt szüksége és segítettünk anyagi támogatással külföldi gyógykezeléshez. Kérjük Önöket, hogy ha tehetik továbbra is támogassák alapítványunkat adójuk 1%-ával! Keressék fel weboldalunkat, ahol további információkat olvashatnak alapítványunkról és ahol megtalálják az adó 1% felajánlásával kapcsolatos összes fontos nyomtatványt és adatot.

Adó 1% felajánlás - Gyermekmentő Alapítvány
Rendelő
http://www.babanet.hu/faq/tergon01.php

Rendelő. Vércsoport és ellenanyag.

Rendelő
Forcapil a haj és köröm erősítő, növesztő
http://www.forcapil.hu/

Forcapil a természetes haj és köröm erősítő és növesztő kapszula és oldat.

Forcapil a haj és köröm erősítő, növesztő
Kanyaró - morbilli
http://www.pirula.net/temak/borbetegsegek/morbilli/morbilli.htm

A kanyaró egy nagyon fertőző vírusos betegség.

Kanyaró - morbilli
Gyermekbetegségek
http://www.vital.hu/themes/sick/childsick.htm

Vital » Betegségek » Gyermekbetegségek portál.

Gyermekbetegségek
Szívbetegek képes ABC-je
http://www.mek.iif.hu/porta/szint/termesz/orvostud/szivabc/html/abc.html

PROF. DR. JÁNOSI ANDRÁS: Szívbetegek képes ABC-je.

Szívbetegek képes ABC-je
Smaragd Egészségcentrum
http://www.gyogytornacentrum.hu/

Az egyik legnagyobb szolgálat, amit egy ember tehet a másikért, hogy segít neki segíteni önmagán.

Smaragd Egészségcentrum
Bárányhimlő
http://www.baranyhimlo.hu/

A honlapon összegyűjtött információk célja az is, hogy eloszlassa a bárányhimlővel kapcsolatos, máig közszájon forgó tévhiteket.

Bárányhimlő
Daganatok.hu
http://www.daganatok.hu/

Daganatok.hu. Őszintén a rákbetegségekről.

Daganatok.hu
Szívbetegségek szűrése
http://www.yamamoto.hu/index.php?menuid=mh_0&itemid=ch_3&contentid=cch_3

Szívének aktuális állapotát korszerű, 3 dimenziós szívképelemzéssel felmérjük és rendellenesség esetén javaslatot teszünk a gyógymód.

Szívbetegségek szűrése
Radiesztézia elektroszmog
http://radiesztezia.blogspot.com

Alvászavar, gyakori fejfájás, fáradékonyság, depresszió, kimerültség, levertség, migrén, gyenge immunrendszer, allergiás tünetek, magas vérnyomás, derékfájás, krónikus betegségek, daganatos problémák, gyermekkori leukémia, Gondolt-e már rá, hogy a felsorolt problémák, és sok más betegség hátterében az elektroszmog illetve a földsugárzások különböző típusai húzódhatnak meg, mint lehetséges kiváltó ok? Az oldal betekintést nyújt az egészségkárosító elektroszmog, radioaktivitás és a földsugárzások témakörében. Informál, segíséget nyújt a káros hatások felismeréséhez és megoldásokat kínál a védekezésre. Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak. Járjunk utána! Segítek, hogy nyugodtan aludjon.

Radiesztézia elektroszmog
Hirdetések
Oldal leírása
egeszsegvedelem.wyw.hu: Egészségvédelem katalógus - Egészségügyi portálok, alternatív gyógymód az egészség megőrzéséhez.
Gyűjteményünkben 473 válogatott egészségvédelem témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 473 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 7 | Linkre kattintás összesen: 19007